Online lessen + workout’s

Beste Sporter, 

Helaas kunnen we elkaar een aantal weken niet op de sportschool zien, maar uiteraard helpen we je om thuis fit te blijven! Zo kun je als lid van onze club kosteloos thuis sporten via je telefoon, computer, tablet of TV.

Optie 1: MYWELLNESS APP
De app die je al een tijdje gebruikt voor je trainingsschema’s & voor het reserveren van groepslessen gaan we nu weer gebruiken voor (WOD) workout van de dag, BBBB-trainingen, Full body trainingen, 65+ trainingen , en korte workout’s tussen het thuiswerken door.

Optie 2: HOW at home; een digitaal platform met meer dan 100 workouts (o.a. XCORE, BRN, Fitness, BOX, Yoga en nog veel meer)! Genoeg om de komende weken mee door te komen en thuis in beweging te blijven. Meer weten? Lees onderstaande mail.

Wat is HOW at Home?

HOW at Home is hét online streaming kanaal waar je op elk gewenst tijdstip & locatie kunt trainen met workouts als BRN®, XCORE®, Fitness, Box, BBX (billen), yoga en pilates! Denk aan Netflix, maar in plaats van binge-watchen blijf je super fit met toffe workouts.  
Leuke workout voor jong en oud!
Het enige wat je nodig hebt is een scherm en internetverbinding.

+ Elke vrijdag om 09:00 komt er een nieuwe workout online: zo raak jij nooit verveeld!

Hoe kun jij je inloggen voor HOW at Home?

Stuur voor donderdag 17 december 22:00 uur een mail naar info@fitnessbarendrecht.nl met daarin jou e-mailadres
Wij gaan dit verwerken en je krijgt dan een mail met toegang en instructies voor How at home.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Heb je vragen? Laat het ons dan gerust weten.

Met vriendelijke groet,

Fitness & Bootcamp Club Barendrecht